به گزارش خبرنگار مهر، بازنگری سرفصل ها و آرایش دروس مجسمه سازی در دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر و برگزاری جلسات پژوهشی در این خصوص و ارائه آن به بخش شورای پژوهشی دانشگاه از فعالیت های دست اندرکاران این دانشگاه است.
علیرضا اصفهانی زاده، مدیر گروه مجسمه سازی دانشکده تجسمی دانشگاه هنر، برگزاری این جلسات پژوهشی را در جهت بهبود و تغییر سرفصل های رشته مجسمه سازی موثر دانست و گفت: "در حال حاضر مباحث پیشنهادی و مورد بحث این جلسات به تصویب شواری پژوهشی دانشگاه هنر رسیده، اما با در نظر گرفتن مراحل قانونی و نهایی کار، تصور می کنم تحقق این امور بیش از یک سال به طول بینجامد."
تلاش برای تحقق اهدافی جهت بازنگری کلی هنر مجسمه سازی در مقطع کارشناسی از دیگر فعالیت های اخیر این دانشگاه را در طی ماههای اخیر تشکیل داده است. معاون آموزشی دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر از امکانات و فضای مطلوب کارگاهی برای دانشجویان مجسه سازی خبر داد و این دانشگاه را در قیاس با سایر مراکز آموزشی به لحاظ اجرایی و کارگاهی مکانی مناسب ارزیابی کرد.
دانشگاه هنر تیرماه 85 به برگزاری یک نمایشگاه گروهی با مشارکت دانشجویان مجسمه ساز در گالری برگ پرداخت. مدیر گروه مجسمه سازی دانشکده تجسمی دانشگاه هنر متفاوت بودن طیف آثار و گرایش های نو را از اصلی ترین مولفه های دانشجویان مجسمه سازی عنوان کرد.
نظر شما